Mijn diensten


Teksten en blogs

Hebben de teksten op je website een opfrisbeurt nodig? Dienen je teksten hoognodig eens gereviseerd te worden? Wil je een blog of nieuwsartikel publiceren? Of wil je überhaupt dat je website en (dus) je bedrijf eerder gevonden worden? Ik help je er graag bij! Dit zijn zaken die niet altijd bovenaan je to-do-lijst staan, maar wel belangrijk zijn voor de uitstraling en vindbaarheid van je website of bedrijf. Ik heb bovendien meer dan tien jaar ervaring met (Europese) aanbestedingen. Met deze kennis help ik je graag met het schrijven van de winnende EMVI-tekst.

De juiste boodschap

Ik help je met de totstandkoming en het optimaliseren van de boodschap die jij wil uitdragen. Compleet, verfrissend, aansprekend, daar waar mogelijk humoristisch en natuurlijk foutloos! 

Presentaties

En ja, presentaties verzorg ik desgewenst ook. Ik ben naast tekstschrijver parttime presentator van (online) bedrijfsquizzen. Dit doe ik in opdracht van Upbeatles. Daarnaast vervul ik graag de rol van dag- of avondvoorzitter. Mijn presentatiestijl is informeel, luchtig en humoristisch. Zonder teveel van de inhoud af te wijken natuurlijk. Toehoorders willen geïnformeerd maar zeker ook vermaakt worden. Ik ben op het podium daarom voortdurend op zoek naar een combinatie van deze zaken. Een presentator verkoopt zichzelf echter niet op papier, maar vooral persoonlijk. Dus laten we eens kennismaken!

  j

  Schrijven

  Schrijven van teksten, interview- en redactiewerkzaamheden, blogs, EMVI-teksten.

  Redigeren

  Opfrissen en redigeren van teksten, zodat deze leesbaar zijn en aansluiten op je doelgroep.

  Presenteren

  Presenteren van pubquizzen, online of op locatie. Dag- of avondvoorzitter.

  Verbeter je vindbaarheid en verkondig de juiste boodschap!